Gaaamby

nedjelja, 04.11.2007.

Strava lutaka u kuci Bery !!!!!

Veceras smo krenili na znjan na neki glupi rodjendan di je tribalo ka bit 3 000 kn pica i dosli mi doli i nasli nekoliko pijanih budala koje su se opile od litre zesce i nista alkohola vise nije bilo !!!
I nista ostali tu bezveze nekih uru vrimena i ja Maslo i Ines se uputili na stanicu cekat 15-ku za na dom i tu mi je pala neka luda ideja , film koji se zove " Strava lutaka u kuci Bery " hahahah , tome smo varili cilu vecer i napokon je dosla 15-ka i mi pomalo krenili na dom ka.
I napokon dosli na dom tu umirali od dosade jer nismo bili pijani i nista ja i Maslo kruzili po domu bezveze gledali di ima za pit .
I nismo nista nasli pa smo krenili do Prerade nesto poist i kad smo uzeli isli sist u neki park poist na miru , i taman sili kad neka dva lika raspravljaju o tome sta jedan od njih nije propuca nekoga kad vec ima pistolj u sebe . lool
I nista makli se mi malo dalje od njih da mi nebi dobili metak i kad smo poili odlucili smo se opet vratit na dom uzicat sta pica .
I napokon nakon nekog vrimena nasli u garazi rodjendan od Radje kojeg nismo znali ni ja ni Maslo i nista tu nekako ja dobija casu bilog vina koja je curila , i meni je cilu noc curila ta casa dok se nismo ja , Maslo i Perkovic uputili na bus za na Mertojak i tu san na putu ostavija casu vina mackama da se mogu opit .
I kad smo dosli na stanicu pocele su padat izjave Perkovica , prva je bila " Zamisli da ti se sad ukaze Bruce Willis i da zavrti janje isprid zgrade " hahahah.
Onda nam je pobigla 4 , bus koji je dobija naziv po tome sta kruzi 4 kruga oko grada , ali smo docekali 60-ku i kad smo dosli do Mertojaka Perkovic pita ocemo li izac na zadnjoj . HAHAHAHA
I nista tu nas na Mertojaku pita neki comba jesmo li vidili ko mu je skida registracije sa auta i ako sta saznamo da mu recemo a pametni Perkovic ce na to da ako sta sazna da ce rec coviku koji je izgubija kumpir !!! heh
I za kraj veceri dosli u sumicu di smo svi zatupili i isli doma :
Luda vecer !!!! HAHAHAHA

04.11.2007. u 00:31 • 20 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Veljača 2008 (1)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Ludilo Brale !!!!!!!!!!


Image Hosted by ImageShack.us



Free Counter
Free Counter


Ljudi moji evo jedan vic o skinsima !!!!!

U sitne sate sjedi poveci skinhead za sankom, cuga polako. Dotetura mu postariji lokalni cuger i kaze: "Jebo sam ti mater."
Skinhead ga samo pogleda i okrene glavu.
"Jebo sam ti mater u picku!" - veli cuger.
Skinhead ne reagira, barmena lagano obliva znoj... "Jebo sam ti mater u supak pa u usta!" - ustrajan je cuger.
Skinhead se polako dize, protegne ramena i nagne se ka cugeru i tiho veli:
"Ajmo tata doma, pijan si."

Linkovi

FREE DOWNLOAD BLOGOVI


"/>
Image Hosted by ImageShack.us


BESPLATNI BLOG DIZAJNOVI

/
Image Hosted by ImageShack.us


Šija mafija



MaLa CuRiCa

Image Hosted by ImageShack.us
by: leon